Retour- en restitutiebeleid:

U heeft het recht uw bestelling binnen 30 dagen zonder opgaaf van reden te annuleren.

De termijn voor het annuleren van een bestelling is 30 dagen vanaf de datum van ontvangst van de goederen of de ontvangst van het product door een door u aangewezen derde partij die niet de vervoerder is.

Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons door middel van een duidelijke verklaring op de hoogte stellen van uw beslissing.

U kunt uw beslissing per e-mail aan ons doorgeven info@montigusto.nl

We betalen u uiterlijk 30 dagen vanaf de dag dat we de geretourneerde goederen hebben ontvangen, terug. We gebruiken hetzelfde betaalmiddel dat u voor de bestelling hebt gebruikt en u hoeft geen kosten te betalen voor deze terugbetaling.

Voorwaarden voor retourneren:

Om ervoor te zorgen dat goederen in aanmerking komen voor retournering, moet u ervoor zorgen dat:

  • Goederen zijn gekocht in de afgelopen 30 dagen
  • De goederen zijn in de originele verpakking

De volgende goederen kunnen niet worden geretourneerd:

  • De levering van goederen gemaakt volgens uw specificaties of duidelijk gepersonaliseerd.
  • De levering van goederen die naar hun aard niet kunnen worden geretourneerd, bijvoorbeeld goederen die snel bederven of waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken.
  • De levering van goederen die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet kunnen worden geretourneerd en die na levering niet zijn verzegeld.
  • De levering van goederen die na levering naar hun aard onlosmakelijk vermengd zijn met andere artikelen.

We behouden ons het recht voor om naar eigen goeddunken de retourzending van goederen die niet voldoen aan de bovenstaande retourvoorwaarden te weigeren.

Teruggave van goederen

U bent verantwoordelijk voor de kosten en het risico van het terugzenden van de goederen naar ons. U moet de goederen naar het volgende adres sturen:

Montigusto.shop Terug

Hannie Dankbaarpassage 19, 1053 RT Amsterdam, Nederland

Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor goederen die beschadigd of verloren zijn bij retournering. We kunnen geen restitutie verlenen zonder de daadwerkelijke ontvangst van de goederen of een bewijs van ontvangst van de levering.
Geschenken:

Als de goederen bij aankoop als cadeau zijn gemarkeerd en vervolgens rechtstreeks naar u zijn verzonden, ontvangt u een cadeaubon voor de waarde van uw retourzending.

Als het product bij aankoop niet als cadeau was gemarkeerd, of als de cadeaugever de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om hem later aan jou te geven, sturen we de terugbetaling naar de cadeaugever.
Neem contact met ons op

als je vragen hebt over ons retour- en restitutiebeleid, neem dan contact met ons op via e-mail info@montigusto.nl